Serveis fisioteràpia

Et cuidem, i t'ensenyem a cuidar-te

Un centre creat per cuidar i educar persones pel seu benestar.

Atenció personalitzada

Donem prioritat al tracte personalitzat, per això a LV Fisioteràpia atenem als nostres pacients segons les seves necessitats.

Fisioterapeuta Cardedeu | LV Fisioteràpia

Serveis adaptats segons les teves necessitats.

Acompanyem als nostres pacients en el seu dia a dia, sense perdre de vista els seus objectius fent un tracte totalment personalitzat.

Fisioteràpia esportiva

Drenatge limfàtic

Teràpia manual

Embenat funcional i neuromuscular

Neuromodulació no invasiva

Fisioteràpia de sol pèlvic

Fisioteràpia respiratòria pediàtrica

Com funciona el tractament de radiofreqüència de INDIBA Activ? Els nostres sistemes INDIBA® generen un circuit elèctric tancat amb una freqüència precisa de 448 kHz per a aconseguir una bioestimulació amb o sense efecte tèrmic. En les investigacions publicades, s’ha demostrat que es produeix un efecte positiu en augmentar el flux sanguini a nivell profund (Kumaran i Watson 2017) i per tant, s’augmenten l’oxigen i els nutrients. En estudis a nivell de biologia molecular, s’ha evidenciat que INDIBA Activ estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació (Hernandez-Bule et al 2014a, b). Com es pot utilitzar INDIBA®? Creiem que l’eina més important d’un fisioterapeuta són les seves mans. Amb les mans es pot realitzar teràpia manual excel·lent i aplicar diferents tècniques. El nostre objectiu és millorar els resultats de cada tractament combinant la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA®. La combinació d’aquestes dues grans eines estimularà la reparació del teixit, accelerarà la recuperació de les lesions i podrà disminuir el dolor des de la primera sessió; reduint la inflamació al mateix temps. La combinació de teràpia manual, exercici i INDIBA® donarà resultats incomparables tant per a una lesió aguda com un trencament de fibres, com en una lesió crònica com una lumbàlgia. La tecnologia INDIBA Activ és altament recomanada per fisioterapeutes especialistes en sòl pèlvic per a tractaments tant en homes com en dones. S’aconsegueixen grans resultats en els tractaments després del part, en el dolor pèlvic i en la incontinència.

Des de l’osteopatia treballem totes les lesions produïdes pre, durant i en el postpart. Amb el tractament osteopàtic ens acostem de manera suau i segura al nounat per ajudar-lo en les diferents malalties i millorar la seva qualitat de vida. Hi ha una llarga llista de problemes o alteracions en nadons i nens que podrien rebre una millor funcionalitat gràcies a l’aplicació d’un tractament osteopàtic. Entre aquestes alteracions podem esmentar:
• Còlics.
• Problemes articulars i mal desenvolupament de la postura.
• Problemes hormonals.
• Trastorns de la mandíbula i de la mossegada a causa de la restricció i asimetria dels ossos facials.
• Sistema immune deprimit.
• Trastorns d’atenció, derivats d’una hiperactivitat i una incapacitat per relaxar-se.

Som el que mengem! Aprendre a menjar segons les teves necessitats et permetrà disposar d’energia tot el dia i aconseguir el teu pes òptim.

¿Què tracta?
• Sobrepès i obesitat
• Inflor abdominal
• Retenció de líquids i cel·lulitis
• Ansietat per menjar i “apego” al dolç
• Problemes digestius i de salut

L’acupuntura és una pràctica de la medicina tradicional xina que es pot combinar amb la moxibustió (calor), les ventoses i l’auriculoteràpia. Estimula els punts energètics específics per tractar funcions alterades i tornar equilibri i vitalitat.
Harmonitza la interacció entre òrgans i emocions equilibrant qualsevol trastorn de salut.

Fisioterapeuta Cardedeu | LV Fisioteràpia
Fisioterapeuta Cardedeu | LV Fisioteràpia

Fertilitat natural: Oferim teràpia especialitzada en fertilitat natural.⁠ A LV Fisioteràpia abordem la fertilitat femenina i masculina des de la mirada de la PNI i la medicina Tradicional Xinesa. El tractament es basa primerament a entendre on està el problema, examinant analítiques i proves mèdiques i també observant tot allò que les analítiques no poden mostrar. Com l’estat de salut en general, la qualitat del cicle menstrual i el context de cada persona.
⁠Les eines principals per millorar la fertilitat femenina i masculina són l’alimentació, hàbits de vida saludables, les plantes medicinals, les vitamines i suplements nutricionals i l’acupuntura.⁠

Acompanyament durant l’embaràs: Durant l’embaràs se sotmet al cos a molts canvis físics i hormonals, això pot donar lloc a molestos símptomes com mals d’esquena, rampes, nàusees, insomni, etc. L’osteopatia i l’acupuntura són molt efectives en aquests casos i sense efectes secundaris.
Pots recórrer al meu tractament tant si experimentes algun símptoma com si el que vols és reforçar el teu estat general per arribar al part i postpart en les millors condicions possibles. Comença el teu tractament per evitar:

o Pèrdues i amenaça d’avortament
o Vòmits i nàusees del primer trimestre
o Hiperèmesis gravídica
o Dolor articular, d’esquena i/o tensions musculars
o Insomni
o Donar la volta al nadó que ve de natges
o Preparació al part a partir de la setmana 36
o Estimular el part després de la setmana 40

• Menopausa: Visibilitzar la menopausa i treure-li les connotacions negatives que socialment se li atribueixen és el primer pas per a poder viure aquesta etapa plenament. Alleujar els símptomes molestos és possible de manera natural. Durant la menopausa i premenopausa la dona s’ha d’adaptar a una nova etapa en què deixem de ser cícliques. El descens de les hormones sexuals responsables de la reproducció comporta un temps de reajustament. El tractament amb acupuntura i plantes medicinals és molt efectiu per alleujar tots els símptomes que pot ocasionar la menopausa.
o Sufocacions
o Ansietat, mal humor, cansament
o Insomni
o Augment de pes
o Mal de cap
o Sequedat en pell i mucoses

• Menstruació irregular: La menstruació ens informa en cada cicle de l’estat hormonal i de salut en general. El tractament per regular les menstruacions comença per una extensa entrevista de salut en què parlarem no només de les teves menstruacions, sinó de tot el relacionat amb la teva salut. El tractament és totalment personalitzat i varia segons la persona i simptomatologia.
-L’acupuntura millora la circulació pèlvica, redueix la inflamació, regula l’eix hormonal, redueix l’ansietat, activa l’energia vital i un llarg etcètera. La sensació de millora és progressiva i se sent a tots els nivells: físic, energètic i emocional.
-Les plantes medicinals (fitoteràpia Xina) i els suplements nutricionals són una altra de les eines que utilitzo en els meus tractaments. Els dono de manera individualitzada després d’haver obtingut un diagnòstic.
-Indicacions sobre alimentació i estil de vida són un altre dels pilars del tractament. Són l’eina que has d’incorporar en la teva vida perquè els teus símptomes no tornin a aparèixer.

Més informació

La PsicoNeuroImunoEndocrinologia no és una teràpia alternativa, és un model de medicina multidisciplinari o medecina integrativa que es complementa perfectament amb la medecina convencional que tots coneixem.
La PNIE es basa en la investigació científica rigorosa i s’ocupa d’estudiar el mecanisme pel qual emmalaltim, per tal de resoldre el problema des de l’origen.
Es tracta d’una nova visió de la medecina on fa partícips les persones del seu propi benestar, proporcionant eines per entendre com funcionen i que han de fer per millorar la seva salut.
Metges, nutricionistes, biòlegs, endocrins, fisioterapeutes, farmacèutics, psicòlegs...etc treballem junts per desenvolupar una medecina transversal.
La PNIE pretén prevenir, millorar i resoldre els mecanismes que fan que no ens trobem bé. Estudia:
• Hàbits de vida (alimentació, exercici físic, descans nocturn…)
• Salut emocional
• Predisposicions genètiques…
Eliminar un símptoma no resol el problema, sinó que pot arribar a cronificar-lo!
Atreveix-te a agafar les regnes de la teva salut i implica’t de manera activa per aconseguir-ho!

El nostre sistema d’entrenament és totalment personalitzat, per això abans d’iniciar les sessions s’ha de fer una valoració inicial on l’entrenador avaluarà l’estat físic i els objectius de cada persona per poder fer l’entrenament adequat.

Els entrenaments poden ser individuals, en parelles o en petit grup (4 persones).

Una bona planificació és indispensable per evitar recaure a lesions, per això és molt important assegurar-nos una bona progressió activa abans de tornar a la rutina d’entrenament a l’esport habitual.

Estudis biomecànics de la trepitjada.

Necessites més informació?

Contacta amb el nostre equip, i t’assessorarem per tal de garantir un tractament adequat a les teves necessitats.

Segueix-nos al nostre Instagram

Informa’t sobre els nostres serveis, i descobreix consells que et poden ajudar en el dia a dia.

Contacta amb nosaltres!

Responsable: Laia Viaplana Masjuan
Finalitat: Enviament d'informació sol·licitada per la persona que es posi a contacte mitjançant algun dels nostres canals de comunicació.
Legitimació: En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari, descrites en la nostra Política de Privacitat.
Emmagatzematge de les dades: Les dades s'emmagatzemen en el nostre proveïdor de correu electrònic que compleix legalment amb la llei de protecció de dades. Tot i això, tens dret a sol·licitar que s'eliminin.
Drets: En qualsevol moment pots sol·licitar recuperar, eliminar o editar les dades. Troba tota la informació detallada en la nostra Política de Privacitat.

Contacte

695 31 29 08

Av. del Rei en Jaume, 221 - 08440 Cardedeu