Saltar al contenido

Serveis fisioteràpia

Et cuidem, i t'ensenyem a cuidar-te

Un centre creat per cuidar i educar persones pel seu benestar.

Atenció personalitzada

Donem prioritat al tracte personalitzat, per això a LV Fisioteràpia atenem als nostres pacients segons les seves necessitats.

Fisioterapeuta Cardedeu | LV Fisioteràpia

Serveis adaptats segons les teves necessitats.

Acompanyem als nostres pacients en el seu dia a dia, sense perdre de vista els seus objectius fent un tracte totalment personalitzat.

Fisioteràpia esportiva

Drenatge limfàtic

Teràpia manual

Embenat funcional i neuromuscular

Neuromodulació no invasiva

Fisioteràpia de sol pèlvic

Fisioteràpia respiratòria pediàtrica

Com funciona el tractament de radiofreqüència de INDIBA Activ? Els nostres sistemes INDIBA® generen un circuit elèctric tancat amb una freqüència precisa de 448 kHz per a aconseguir una bioestimulació amb o sense efecte tèrmic. En les investigacions publicades, s’ha demostrat que es produeix un efecte positiu en augmentar el flux sanguini a nivell profund (Kumaran i Watson 2017) i per tant, s’augmenten l’oxigen i els nutrients. En estudis a nivell de biologia molecular, s’ha evidenciat que INDIBA Activ estimula la proliferació de cèl·lules mare i la seva diferenciació (Hernandez-Bule et al 2014a, b). Com es pot utilitzar INDIBA®? Creiem que l’eina més important d’un fisioterapeuta són les seves mans. Amb les mans es pot realitzar teràpia manual excel·lent i aplicar diferents tècniques. El nostre objectiu és millorar els resultats de cada tractament combinant la teràpia manual amb la tecnologia INDIBA®. La combinació d’aquestes dues grans eines estimularà la reparació del teixit, accelerarà la recuperació de les lesions i podrà disminuir el dolor des de la primera sessió; reduint la inflamació al mateix temps. La combinació de teràpia manual, exercici i INDIBA® donarà resultats incomparables tant per a una lesió aguda com un trencament de fibres, com en una lesió crònica com una lumbàlgia. La tecnologia INDIBA Activ és altament recomanada per fisioterapeutes especialistes en sòl pèlvic per a tractaments tant en homes com en dones. S’aconsegueixen grans resultats en els tractaments després del part, en el dolor pèlvic i en la incontinència.

Som el que mengem! Aprendre a menjar segons les teves necessitats et permetrà disposar d’energia tot el dia i aconseguir el teu pes òptim.

¿Què tracta?
• Sobrepès i obesitat
• Inflor abdominal
• Retenció de líquids i cel·lulitis
• Ansietat per menjar i «apego» al dolç
• Problemes digestius i de salut

La fisioestètica és la branca de la fisioteràpia on es tracten imperfeccions estètiques causades per l’edat o per lesions. Existeixen tractaments corporals i facials on millorarem l’aspecte i la funció del nostre teixit. Una de les tècniques utilitzada és la radiofreqüència
INDIBA on des de la primera sessió el teixit recupera la seva elasticitat i augmenta la producció de col·lagen i elastina, la grassa disminueix, el flux sanguini augmenta i la pell es recupera. El tractament amb INDIBA pre i postquirúrgic fa que els resultats siguin òptims i la recuperació sigui molt més ràpida.

Estudis biomecànics de la trepitjada.

La fisioteràpia de sòl pelvià, és una branca de la fisioteràpia que tracta problemes uroginecològics tant en dones com en homes.
La incontinència urinària o el dolor en les relacions sexuals són dos motius de consulta molt comuns entre el col·lectiu femení.
Una valoració postpart i un treball de la musculatura pelviana després de l’embaràs i el part són claus per tenir una òptima recuperació!

La PsicoNeuroImunoEndocrinologia no és una teràpia alternativa, és un model de medicina multidisciplinari o medecina integrativa que es complementa perfectament amb la medecina convencional que tots coneixem.
La PNIE es basa en la investigació científica rigorosa i s’ocupa d’estudiar el mecanisme pel qual emmalaltim, per tal de resoldre el problema des de l’origen.
Es tracta d’una nova visió de la medecina on fa partícips les persones del seu propi benestar, proporcionant eines per entendre com funcionen i que han de fer per millorar la seva salut.
Metges, nutricionistes, biòlegs, endocrins, fisioterapeutes, farmacèutics, psicòlegs...etc treballem junts per desenvolupar una medecina transversal.
La PNIE pretén prevenir, millorar i resoldre els mecanismes que fan que no ens trobem bé. Estudia:
• Hàbits de vida (alimentació, exercici físic, descans nocturn…)
• Salut emocional
• Predisposicions genètiques…
Eliminar un símptoma no resol el problema, sinó que pot arribar a cronificar-lo!
Atreveix-te a agafar les regnes de la teva salut i implica’t de manera activa per aconseguir-ho!

A FERM personalitzem els entrenaments adaptant la necessitat i objectius de cada persona. Oferim entrenaments individuals, en parelles i en petits grups (màx. 5 persones) on treballarem els punts dèbils de cadascú per aconseguir els objectius proposats a la valoració inicial.
Per a totes les edats i condicions físiques!

Per millorar i prevenir una lesió o una molèstia és de vital importància fer una bona preparació activa per a la tornada esportiva o bé a les activitats de la vida diària sense dolor.
Per això des de FERM us ajudem a la reincoració del vostre dia a dia a través d’exercicis actius que faran que el vostre procés de recuperació sigui òptim i sobretot que tinguem el menor risc de recidiva.

Si vols prepararte per iniciar la temporada en un estat òptim, des de FERM et podem ajudar a preparar l’inici de temporada!
Oferim grups d’entrenament personalitzats segons cada esport i necessitat de cada un de vosaltres!

Necessites més informació?

Contacta amb el nostre equip, i t’assessorarem per tal de garantir un tractament adequat a les teves necessitats.

Segueix-nos al nostre Instagram

Informa’t sobre els nostres serveis, i descobreix consells que et poden ajudar en el dia a dia.

Contacta amb nosaltres!

Responsable: Laia Viaplana Masjuan
Finalitat: Enviament d'informació sol·licitada per la persona que es posi a contacte mitjançant algun dels nostres canals de comunicació.
Legitimació: En marcar la casella d'acceptació, estàs donant el teu legítim consentiment perquè les teves dades siguin tractades conforme a les finalitats d'aquest formulari, descrites en la nostra Política de Privacitat.
Emmagatzematge de les dades: Les dades s'emmagatzemen en el nostre proveïdor de correu electrònic que compleix legalment amb la llei de protecció de dades. Tot i això, tens dret a sol·licitar que s'eliminin.
Drets: En qualsevol moment pots sol·licitar recuperar, eliminar o editar les dades. Troba tota la informació detallada en la nostra Política de Privacitat.

Contacte

695 31 29 08

Av. del Rei en Jaume, 221 - 08440 Cardedeu