Saltar al contenido

Política de Privacitat

Respectant el que s’estableix en la legislació vigent Laia Viaplana Masjuan (d’ara endavant LV Fisioteràpia) es compromet a adoptar les tècniques i organitzatives necessàries, segons el nivell de seguretat adequat al risc de les dades recollides.

1. QUI ÉS EL RESPONSABLE DEL TRACTAMENT DE LES DADES PERSONALS?

Titular: LV Fisioteràpia
Domicili social: C/ Turó de la penya, 10
C.I.F.: 79277595E
Correu electrònic: laia@lvfisioterapia.com
Telèfon: 695 31 29 08

2. AMB QUINA FINALITAT S’UTILITZEN LES DADES PERSONALS?

Les dades personals d’Usuari d’aquest Lloc web es tractaran per a les següents finalitats:

– Atendre sol·licituds d’informació i/o consultes efectuades per l’Usuari mitjançant els formularis de contacte del Lloc web o un altre mitjà de contacte.

– Dur a terme la gestió administrativa, fiscal i comptable de clients i/o proveïdors.

3. QUANT TEMPS CONSERVEM LES DADES PERSONALS?

Les dades personals que LV Fisioteràpia recopili mitjançant els diferents formularis de contacte i/o recollida d’informació, es conservaran mentre que no se sol·liciti la seva supressió per part de l’interessat.

4. BASE DE LEGITIMACIÓ PER Al TRACTAMENT DE DADES PERSONALS

La base jurídica per a dur a terme els tractaments de dades especificades en l’apartat anterior és el consentiment de l’interessat.

5. AMB QUINS DESTINATARIS ES COMPARTIRAN LES DADES PERSONALS?

LV Fisioteràpia no compartirà mai les dades personals amb tercers.

S’informa que LV Fisioteràpia pot facilitar dades personals a organismes de l’Administració Pública i Autoritats competents en aquells casos que LV Fisioteràpia rebi un requeriment legal per part d’aquestes Autoritats o en els casos que actuant de bona fe, es consideri que tal acció és raonablement necessària per a complir amb un procés judicial; per a contestar qualsevol reclamació o demanda jurídica; o per a protegir els drets de LV Fisioteràpia o els seus clients i el públic en general.

6. QUINS SÓN ELS DRETS DE L’USUARI?

L’Usuari pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, limitació del tractament, portabilitat de les dades, oposició i a no ser objecte de decisions individuals automatitzades, inclosa l’elaboració de perfils. D’igual manera, en els tractaments de les dades de l’Usuari la legitimació del qual es basi en el consentiment donat per l’Usuari, aquest té el dret a retirar aquest consentiment en qualsevol moment, sense que això afecti la licitud del tractament basat en el consentiment previ a la seva retirada.

Per a l’exercici de tals drets l’usuari pot enviar la seva sol·licitud a C/ Turó de la penya, 10 – 08440, Cardedeu, o a l’adreça de correu electrònic laia@lvfisioterapia.com.

En tot cas, l’Usuari té dret a presentar una reclamació davant la corresponent autoritat de control si ho estima oportú.

Contacte

695 31 29 08

Av. del Rei en Jaume, 221 - 08440 Cardedeu